Журавель Олександр, 08.07.1977 р. н., освіта:  технічна- бакалавр, юридична- вища ( спеціаліст )  ,  проживаю в місті Києві,   киянин. Освіта за фахом: києво-могилянська школа журналістики, укртелерадіопресінститут (курс телеоператорів (керівник -Кущ В.А.).

З березня 2012 року працював в ТОВ ” Гольфстрім продакшн” на посадах водія, адміністратора, відеоінжинера, механіка камери, асистента оператора, другим оператором на проектах ” Богіня ефіру”, сіткомах-  ” В сєті” та ” Онлайн” ( шість сезонів), “Маслюки” ( мамахохотала).

З вересня 2014 по листопад 2017 року працював телеоператором на телеканалі Еспресо ТВ – виробництво телепередач у студії з прямою трансляцією та на запис, виробництво промороликів, ТЖК.

З серпня 2017 по серпень 2019 року телеоператором та виконував обов’язки оперпоста на телеканалі “Прямий”.

З листопада 2018 до березня 2019 року телеоператором телеканалу ” Наш”.

Виробництво прямих ефірів та на запис телепередач, ток-шоу, кулінарних шоу інформаційних та розважальних телепередач,  музичних кліпів та промо роликів,  пізнавальних передач, трансляція концертів, спортивних заходів, телепередач з автомобільної тематики. Здійснення телемарафонів з кількох студій. Передавання  відеосигналу авівестом та лайв’ю. Володію навичками з налаштування та зйомки механічною системою стабілізації зображення Stadicam. Здійснюю управління комплексом з 10 камер sony BRC  , як для запису так і для прямих ефірів. Виконую обов’язки оперпоста: мізансцена, світло, підготовка учасників, розташування камер, розкадровка, зведення камер. Проведення зйомок з гіроскутера. Маю водійські права (а, b, c) та досвід управління. В наявності біометричний паспорт та мікроавтобус Фольксваген Т-4.

Впевнений, що якісний проєкт – це об’єднаний результат роботи всіх учасників творчого процесу.

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Київ

Telephone:
Contact Owner